HV Bedo weer aan de bak

NULL

HV Bedo weer aan de bak


Beek en Donk - De schoolvakantie is voorbij. Daarmee is het ook voor Handbalvereniging Bedo tijd om de draad op te pakken. Alle teams zijn fanatiek begonnen met trainen. De A-jeugdteams en seniorenselecties beten de spits maandag af. Voor een enkeling was het even bijten na zes weken vakantie vieren. Op woensdag volgden de overige teams.


Voor de selectieteams is tevens de voorbereidingsperiode op komende zaalcompetitie begonnen. De lat wordt weer hoog gelegd. Zowel heren 1 als heren 2 greep vorig jaar nipt naast de promotie. Beide teams zijn gebrand dit jaar wel de sprong naar een hogere klasse te maken. Dames 1 draaide vorig jaar ook een goed seizoen.

De teams zullen naast twee trainingen in de week ook oefenwedstrijden tegen tegenstanders van niveau gaan spelen. Meer informatie hierover volgt in de krant. Natuurlijk kunt u ook de website (www.hvbedo.nl) in te gaten houden. Deze is up-to-date.

Handbalvereniging Bedo is altijd blij met versterkingen, jeugd en senioren. Heb je interesse om te handballen bij Bedo, kom dan op woensdagavond eens kijken in de sporthal, kijk op de website of stuur een e-mail naar info@hvbedo.nl.