Aarle-Rixtelse schutters presteren goed op Kringwedstrijd Brabants wipschieten

NULL

Aarle-Rixtelse schutters presteren goed op Kringwedstrijd Brabants wipschieten


Aarle-Rixtel/Lierop - Op schietterrein ‘de Roovere’ in Lierop werd zondag 14 september een kring schietwedstrijd Brabants wipschieten gehouden voor kring Peelland. De organisatie was in handen van Gilde Sint Antonius Abt uit Lierop.


Onder een stalend blauwe hemel met veel zon werd er zwaar gestreden tussen de aanwezige schutters. De resultaten zijn zeer goed voor de deelnemers uit Aarle-Rixtel, die samen met schutters uit Lieshout aanwezig waren. De leden uit Beek en Donk waren mogelijk verhinderd door de kermis.

Het onderdeel viertal werd gewonnen door het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel, met de schutters: Henry van der Putten, Bjorn Kerkhof, Henk van der Velden en gastschutter Gerard van de Ganzewinkel, die mede hierdoor mogen deelnemen aan de korpskringwedstrijden van kring Peelland. Erekampioen werd Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel, die ook bij de vrije hand de 6e prijs bemachtigde. Bjorn Kerkhof van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel werd 4e op het onderdeel Personeel. Gerard van de Ganzewinkel van het Sint Margaretha gilde uit Aarle-Rixtel werd 2e op het onderdeel Personeel. Henry van der Putten van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel werd 6e op het onderdeel Personeel en weet een 6e puistprijs te bemachtigen. Ruud Mijnsbergen van het Sint Servatius Gilde uit Lieshout bemachtigd de 4e puistprijs.

De volgende vrije wedstrijd Brabants wipschieten zal op zondag 28 September gehouden worden bij het Onze Lieve Vrouwe Gilde in Aarle-Rixtel op het ‘Jan van Doorenpaviljoen’ nabij het Hagelkruis.