Wisselend competitiesucces voor TTV Een en Twintig

NULL

Wisselend competitiesucces voor TTV Een en Twintig


Beek en Donk - De competitieteams van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk boekten vorige week wisselende successen in de najaarscompetitie. Grote overwinningen werden afgewisseld met flinke nederlagen.


Goed nieuws was er voor het eerste seniorenteam. Dankzij overwinningen van Peter van den Eijnde, Stefan Hamelijnck en Jordi Kivits werd vrijdagavond in Geldrop met liefst 1-9 gewonnen van TTV Unicum, de hekkensluiter in de tweede klasse. Vanavond treedt het team thuis aan tegen directe concurrent Bergeijk. Ook voor het vierde seniorenteam was er succes. Chris Kluijtmans, Dirk van der Venne en Guido Graat waren in Eindhoven veel te sterk voor Flash: 1-9. Morgen kan het team opnieuw punten pakken. Dan speelt het in en tegen Veldhoven.

Toch boekte niet ieder team succes. Zo kon het vijfde seniorenteam geen vuist maken tegen Unicum, dat met drie sterke tegenstander op bezoek kwam in de tafeltennishal. José van Turnhout was op dreef en was verantwoordelijk voor de twee belangrijke punten.

Programma
Niet alleen het eerste seniorenteam komt vanavond in actie. Ook andere teams spelen vanaf 19.30 een competitiewedstrijd. Iedereen is welkom in de in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. De jeugd is dit weekend vrij en speelt op 25 oktober thuiswedstrijden.

Benieuwd naar meer informatie over de vereniging? Op zoek naar uitslagen en standen? Kijk op www.ttveenentwintig.nl of volg de vereniging op Twitter en Facebook.

Uitslagen
Unicum 2 - Senioren 1 1-9
Senioren 2 - Veldhoven 4 3-7
Senioren 3 - Son en Breugel 1 7-3
Flash 10 - Senioren 4 1-9
Senioren 5 - Unicum 8 2-8
Unicum 2 - Senioren 6 7-3
Return Oss 1 - Jeugd 1 6-4
Never Despair 6 - Jeugd 2 3-7
Taverbo/Sabo 4 - Jeugd 3 2-8