Kerstviering Zonnebloem Beek en Donk

NULL

Kerstviering Zonnebloem Beek en Donk



Beek en Donk - Zonnebloem afdeling Beek en Donk houdt dinsdag 16 december haar jaarlijkse Kerstviering in Herberg 't Huukske te Beek en Donk. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle mensen in Beek en Donk, die onder de doelgroep vallen, zoals zieken, gehandicapten, eenzamen en allen, die behoefte hebben aan wat gezelligheid in deze donkere dagen voor Kerstmis.


Eenieder die tot deze doelgroep behoort, is van harte welkom op deze middag, ongeacht of je wel of geen ondersteunend lid bent van De Nationale Vereniging De Zonnebloem. Pastoor J. Verbraeken zal voorgaan in de Kerstviering en het eigen zonnebloemkoortje zal samen met de aanwezigen kerstliederen zingen tijdens deze viering. De Brabantse volkszanger Nico van de Wetering uit Sint-Oedenrode zal deze middag verder muzikaal opluisteren.

De zaal is open om 13.00 uur. Om 13.30 uur begint de Kerstviering. Daarna koffie met krentenbrood, waarna je kunt genieten van het optreden van Nico van de Wetering. Tijdens de pauze, onder het genot van een drankje, is er gelegenheid voor eigen kerstgedachte of gedicht. Rond 16.15 uur nog een kop koffie met een hartig hapje, zodat rond de klok van 16.30 uur de kerstbijeenkomst afgesloten kan worden. Bij het naar huis gaan, krijgt ieder nog een mooie kerstattentie mee. Kosten voor deze middag bedragen €4,00. Betalen kan in de zaal.

Wie deze middag wil bijwonen kan zich tot 11 december opgeven bij Mw. Olga van Bree, tel. 0492-462798, bij Mw. Ria Derksen, tel. 0492-464150 of bij Mw. Toos van der Linden, tel. 0492-462975.

Tip
Weet je niet wat je als cadeau kunt geven aan je ouders of goede kennis met Sint of Kerst? Zonnebloemafdeling Beek en Donk heeft cadeaubonnen laten maken. Deze kunnen gebruikt worden bij alle activiteiten van de Zonnebloemafdeling Beek en Donk en zijn te bestellen bij alle bestuursleden. Een leuk idee om cadeau te geven.