HV Bedo Heren 2 blijft op koers

NULL

HV Bedo Heren 2 blijft op koers


Beek en Donk - Heren 2 van HV Bedo ontving zondag M.H.V. ’81. De vorige ontmoeting in Mill werd met twee doelpunten verschil verloren. Dus de mannen van Bedo waren gebrand om deze keer wel te winnen.


De eerste helft ging gelijk op. De eerste minuten had Bedo moeite om doelpunten te maken waardoor Mill bij kon blijven. Dit ging zo door tot aan het einde van de eerste helft. Echter op het eind begon Bedo steeds beter te verdedigen en werd er voor het eerst een kleinere voorsprong opgebouwd. Met 15-11 gingen de heren de rust in. Na wat instructies in de rust kwam Bedo sterk uit de kleedkamer. De voorsprong werd uitgebouwd met goedlopende combinaties en aanvallen. Mill had er weinig tegenin te brengen. Hierdoor kon Bedo ver uitlopen. Met 32-19 werd de wedstrijd gewonnen.

Aanstaand weekend reist Heren 2 naar Boekel voor een bezoek aan VESPO. Heren 1 en 3 reizen af naar Waspik. Dames 1 gaat op bezoek bij Zephyr in Schijndel.

Handballen bij Bedo?
Wil je handballen bij Bedo? Wij zijn altijd blij met nieuwe aanwas. Kijk voor meer informatie op www.hvbedo.nl, op onze Facebookpagina www.facebook.com/hvbedo, of neem contact op per e-mail info@hvbedo.nl. Je kunt ook op woensdagavond voorbijkomen in Sporthal D'n Ekker in Beek en Donk. Om 17.30 begint de jongste jeugd met trainen. Bij interesse bestaat de mogelijkheid enkele keren gratis mee te trainen.