Drukbezochte feestavond BC Mixed

NULL

Drukbezochte feestavond BC Mixed


Beek en Donk – De jaarlijkse feestavond van Badmintonclub Mixed werd zaterdag 4 april gehouden. Voor het tweede achtereenvolgende jaar was de eigen kantine in sporthal d’n Ekker de feestlocatie. Bijna 90 feestgangers genoten van de muziek, de lekkere hapjes en drankjes en een geweldige loterij.


De prijzentafel werd bij binnenkomst direct druk bezocht. De feestcommissie had ook dit jaar weer prachtige prijzen verzameld, grotendeels via de eigen sponsors. Die werden daarvoor tijdens de loterij uiteraard bedankt. Traditioneel is de loterij één van de hoogtepunten van de avond. Niet alleen vanwege de geweldige prijzen, maar vooral ook door de lol, de spanning en de presentatie. Daarna gingen de voetjes van de vloer. Jong en oud gingen hossend door de zaal, maar ook Michael Jackson en Avicii kwamen voorbij. De bardames Betsie en Hillie hadden het druk, maar met de medewerking van de feestcommissie kwam niemand iets tekort. Een zeer geslaagde avond waarvan de foto’s inmiddels terug te vinden zijn op de website van BC Mixed.

Jeugd teamtoernooi Bakel
Op zaterdag overdag deed een pupillenteam van BC Mixed mee aan het teamtoernooi in Bakel. Neva van der Vorst, Finn van de Wijdeven, Irene Slaets en Suzie Coppens speelden tegen andere pupillen. Er werden de hele dag mooie wedstrijden gespeeld. Alle kinderen gingen aan het eind van de dag met een prijs naar huis en waren een ervaring rijker.

Voor meer informatie over BC Mixed kijk je op www.bcmixed.nl of volg je de club op Facebook, Twitter en Instagram.