ViERBINDEN start ontbijt- en lunchservice

NULL

ViERBINDEN start ontbijt- en lunchservice


Laarbeek - ViERBINDEN breidt haar maaltijdvoorziening uit met een ontbijt- en lunchservice. Dit doen ze in samenwerking met ‘de Maaltijdservice’ uit Venray en ‘t Verswarenhuys uit Beek en Donk.


Senioren die gebruik maken van de maaltijdvoorzienig van ViERBINDEN, of die dit in de toekomst gaan doen, kunnen vanaf 27 april gebruik gaan maken van deze nieuwe dienst. Deze boodschappendienst is alleen mogelijk in combinatie met de maaltijden.

Om aan deze nieuwe service Laarbeekbreed bekendheid te geven houden zij een informatiemarkt op donderdag 23 april aanstaande tussen 17.00 en 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum te Beek en Donk, Otterweg 29. De Maaltijdservice, ‘t Verswarenhuys en ViERBINDEN zijn aanwezig om u te laten zien en proeven wat zij te bieden hebben. Zij verwennen u met veel lekkernijen. Alle belangstellende inwoners van Laarbeek zijn op deze informatiemarkt welkom om kennis te komen maken met deze nieuwe service en de maaltijdvoorzienig in zijn algemeenheid. Dus kom kijken en proeven. Zij staan voor u klaar.