Afbeelding

Picknick bij Zonnebloem afdeling Beek en Donk

NULL

Picknick bij Zonnebloem afdeling Beek en Donk


Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk houdt op dinsdag 23 juni een picknick op locatie bij Gasterij Buitengewoon Smakelijk, gelegen aan de Parklaan 6 te Beek en Donk.


Deze picknick is bedoeld voor alle thuiswonende zieken, mensen met een fysieke beperking, eenzame en allen, die behoefte hebben aan wat gezelligheid en in Beek en Donk wonen. Hoort u tot deze doelgroep, dan bent u van harte welkom. De picknick duurt van 11.00 tot 14.00 uur. Wel moet u zich vooraf even aanmelden, want vol is vol. Onder het genot van een heerlijke kop soep, een variatie van belegde mini broodjes, diverse hapjes van het seizoen en een frisse huisgemaakte rauwkostsalade, kunt u tijdens de rondes gezellig met elkaar bijpraten. Dit alles is mogelijk dankzij de goede opbrengst van de collecte voor de prijs van €12,50. Wie deel wil nemen aan deze picknick kan zich tot 16 juni opgeven bij Olga van Bree, tel. 0492-462798 of bij Toos van der Linden, tel. 0492-462974.

Tip: Zonnebloem Beek en Donk heeft eigen cadeaubonnen, deze zijn te bestellen bij alle bestuursleden en kunnen bij alle activiteiten van de afdeling Beek en Donk gebruikt worden. Een leuk presentje om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag etc.

?Foto: Zonnebloem Beek en Donk