Afbeelding

Samenwerking ROC ter AA en Daltonbasisschool

NULL

Samenwerking ROC ter AA en Daltonbasisschool ’t Otterke


Beek en Donk - Lekker weer, vier enthousiaste ROC studenten en een energieke groep 5, meer was niet nodig voor een zeer geslaagde sportmiddag. Anouk van Stiphout, Lisa van der Palen, Jamie van Dijk en Britte Honings hadden zeer hard gewerkt om voor hun opleiding tot ‘pedagogisch medewerker kinderopvang’ een sportieve middag te organiseren voor de leerlingen van groep 5.


De opleiding bereidt de studenten voor op werken in de Kinderopvang, maar de activiteiten die zij moeten organiseren tijdens de studie zijn ook gericht op basisonderwijs. Een interessante, maar vooral leuke samenwerking tussen ’t Otterke en het ROC ter AA. De opdracht vanuit de studie was een geheel verzorgde sportmiddag in elkaar te zetten voor een groep op de basisschool. Daarbij moesten zij rekening houden met de capaciteiten van de kinderen, de mogelijkheden en materialen die er op de school zijn en natuurlijk moest het ook een inspannende en ontspannende middag worden voor de groep.

De studentes hadden activiteiten voorbereid variërend van zaklopen tot verschillende estafettes. Tussendoor een welkome ranja pauze met versnapering, helemaal zelf verzorgd door het viertal. De middag werd luid juichend afgesloten met een touwtrekwedstrijd. Groep 5 en heel ’t Otterke willen dan ook Anouk, Lisa, Jamie en Britte van harte bedanken voor hun sportieve inzet op hun school!

Foto: 't Otterke