Afbeelding

Bekendmaking collecteopbrengst Maag Lever Darm Stichting

NULL

Bekendmaking collecteopbrengst Maag Lever Darm Stichting


Beek en Donk - De collecte van de Maag Lever Darm Stichting heeft in Beek en Donk € 864,92 opgebracht. De Maag Lever Darm Stichting wil haar vrijwilligers, collectanten en gevers hartelijk bedanken voor hun steun.


Tijdens de collecteweek sloeg de Maag Lever Darm Stichting alarm voor de ruim 2 miljoen buikpatiënten in Nederland. Patiënten die dagelijks beperkingen ondervinden als gevolg van hun ziekte. “Met behulp van uw gift kunnen wij ons blijven inzetten voor deze patiënten”, zegt Marian Verasdonck, directeur van de Maag Lever Darm Stichting. Door onderzoek kunnen we maag-, lever- en darmziekten sneller en beter opsporen, behandelen of zelfs genezen.

Opbrengst collecte
De Maag Lever Darm Stichting steunt baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken. We willen concrete stappen zetten op het gebied van erfelijkheid, vroege opsporing en gepersonaliseerde behandeling van darmkanker. Zodat wij in de toekomst de strijd tegen darmkanker kunnen winnen!

Zonder de bijdrage en inzet van gevers en vrijwilligers is dit onmogelijk. De Maag Lever Darm Stichting wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de collecte bedanken voor de inzet. In Beek en Donk hadden dhr. Henk van der Boomen en mevr. Annie Beekmans-Bouten hun 15-jarig jubileum als collectant te vieren en mevr. José Meyer haar 10-jarig jubileum. Proficiat en bedankt voor jullie inzet.

Collectant gemist?
Mocht u de Maag Lever Darm Stichting willen steunen, maar heeft u de collectant gemist? Geen probleem! Het is mogelijk om een online donatie te doen via www.mlds.nl. Met ingang van 2016 is de Maag Lever Darm Stichting één van de 16 organisaties die zich heeft aangesloten bij de gezamenlijke Collecte Week Beek en Donk.

foto: Jubilaris Annie Beekmans-Bouten