Afbeelding

Instuif bij BC Mixed

NULL

Instuif bij BC Mixed 


Beek en Donk – Tijdens een drukbezochte eerste editie van Laarbeek Sportief heeft Badmintonclub Mixed laten zien wat badminton voor jeugd en volwassenen is. In het verlengde daarvan houdt de club op vrijdag 18 september een instuif voor jeugd en volwassenen. Dit in het kader van de Week van het Badminton. Een mooie gelegenheid voor geïnteresseerden om (nog) een keer te komen badmintonnen.


De week van het Badminton is een initiatief van Badminton Nederland. BC Mixed doet hier al enkele jaren aan mee. Dit jaar kan iedereen die zin heeft op vrijdag 18 september aanstaande komen badmintonnen in Sporthal d’n Ekker in Beek en Donk. De jeugd is van harte welkom van 18.30 tot 20.15 uur. Volwassenen kunnen van 20.30 tot 23.00 uur terecht. Op die avond kun je kennismaken met de badmintonsport. Maar ook als je eerder hebt gebadmintond ben je natuurlijk van harte welkom. Je wordt begeleid door mensen van BC Mixed en je kunt een racket van de club lenen. 

Voor meer informatie over BC Mixed kijk je op www.bcmixed.nl en op social media volg je de vereniging op Facebook, Twitter en Instagram.