Afbeelding

Voorbereiding Outdoor Beats nadert hoogtepunt

NULL

Voorbereiding Outdoor Beats nadert hoogtepunt


Laarbeek - Nog een paar dagen en dan is ook de tweede editie van Outdoor Beats een feit. De scholen zijn weer begonnen dus tijd voor een feestje! Zaterdag 19 september gaan om 20.00 uur de deuren open van Outdoor Beats, het event voor de jongeren van Laarbeek. Met dit jaar optredens van o.a. DJ Feest Drace, een flinke opwarmer van de avond. De Boevenbende, crimineel goed en als Finaleknaller DJ Caspian.

Schuimparty!

Voor diegene die de poster goed bekeken hebben, vallen de zeepbubbels al op. Deze staan er niet voor niets. Dit jaar hebben ze tijdens Outdoor Beats een heuse schuimparty.  Stel je voor: in de openlucht, showverlichting, stampende beats en een laag witte schuim! Dit gaat spectaculair worden. En als dit alles nog niet genoeg is, zijn er nog verschillende area’s, waar je je nog kunt vermaken. 

Let op 
Laat je beste outfit maar in de kast hangen, gewoon je oude kloffie aan en een handdoek mee! En voor de veiligheid: Laat je mobiel ook maar thuis! Lekker swingen in het schuim. 

De kaartverkoop van dit evenement is reeds van start gegaan en kaarten kunnen voor €3,50 gekocht worden in de voorverkoop bij de gebruikelijke verkooppunten: 
-Snoeperij Jantje Aarle-Rixtel, 
-IJssalon de Verrassing Beek en Donk, 
-Drogisterij DIO Mark Lieshout 
-Gemeenschapshuis Mariahout 


Later aan de deurverkoop kosten de kaarten €5,00. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Toegang
Outdoor Beats is alcoholvrij en toegankelijk voor alle Laarbeekse jongeren van het voortgezet onderwijs met een geldige schoolpas. De ingang van het terrein is te bereiken via de achterzijde van het ontmoetingscentrum in Beek en Donk. De fietsen kunnen bij het terrein worden geplaatst. Het terrein gaat open vanaf 20.00 uur en om 00.00 uur komt alles tot een einde. Let op: Binnen=binnen

Tienerwerk Laarbeek
Tienerwerk Laarbeek is een initiatief van de vier actieve tienerwerken in Laarbeek: &RG Teens, Yammas, De Boemerang en Cendra. Dit event wordt o.a mogelijk gemaakt door: Rabobank Peel Noord, Dorpsraad Beek en Donk, Leender Bouwbedrijf, van Zutphen diervoeders, ViERBINDEN, Hiep Hoi, Dorpsraad Lieshout, Straatman, Grafic Image en natuurlijk alle vrijwilligers van Laarbeek en omstreken.

Zorg dat je erbij bent!