Afbeelding

Schoolkermis Kindcentrum de Raagten

Onderwijs

Beek en Donk - Nadat de schoolkermis op de Raagten sinds 2018 niet meer door kon gaan vanwege corona, was het vrijdag 9 september eindelijk weer zover. Het feest van de kermis wordt altijd om het jaar op deze school georganiseerd, dus was het nu een grote uitdaging om alles groots aan te pakken.

Om 14.45 uur stonden de deuren wagenwijd open voor iedereen en er stond al snel een flinke rij van kinderen met ouders/verzorgers, opa’s en oma’s etc. Na veel voorbereidingen vanuit de Ouderraad kon het feest beginnen in een mooi versierde school. Binnen waren verschillende spelen opgesteld voor de kinderen en er was een loterij met prachtige prijzen. Alle kinderen konden zich ook laten schminken of een mooie glittertattoo laten zetten. Om het helemaal feestelijk te maken trad de Drumband van Oro op en kon iedereen iets lekkers drinken en snoepen.

Overal waren blijde gezichten te zien van kinderen en veel enthousiaste volwassenen. Er is een fantastisch bedrag opgehaald wat uiteraard allemaal ten goede komt aan de kinderen van deze school. Dit feest kon op deze manier georganiseerd worden door de vele sponsoren, helpende ouders en het personeel van de Raagten.