Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: dbc6ba
Foto:
Politiek

Voorbespreking Algemeen Belang Laarbeek

  Politiek nieuws

Laarbeek - ABL bespreekt maandag 9 september de komende commissievergaderingen. Hiervoor nodigen ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uit om zodoende hun commissieleden de juiste inzichten mee te geven.

Dit overleg vindt plaats aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk en start om 20.00 uur. Onderwerpen die onder meer op de agenda staan: Visie op de energietransitie; Duurzaamheid; Bestemmingsplan Oranjelaan en Onrechtmatige zorg.

U bent van harte welkom om over de onderwerpen mee te praten samen met de raads- en commissieleden, wethouder, bestuur en andere ABL-leden. ABL waardeert namelijk ieders zienswijze op de onderwerpen. Uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadscommissies kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de commissievergaderingen van 10 en 12 september. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl. ABL staat voor u klaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>