Voorzitter Mariëtte Frijters reikt een verrassingspakket uit aan mevrouw Maas.
Voorzitter Mariëtte Frijters reikt een verrassingspakket uit aan mevrouw Maas.

Seniorenvereniging Beek en Donk verrast alle leden

Senioren

Beek en Donk - Tegelijk met het maandblad Bedonkske heeft ieder lid van de Seniorenvereniging Beek en Donk voor de aankomende feestmaand december een verrassing bezorgd gekregen in de vorm van een tablet chocola in een feestelijke wikkel. Het bestuur wilde hiermee iedereen enigszins compenseren voor de vele afgelaste activiteiten en tevens een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd.

Ook hebben alle vrijwilligers vorige week een verrassingspakket ontvangen (verzorgd door een plaatselijke ondernemer) als dank voor hun inzet het afgelopen jaar. Dit kwam in de plaats van de Ons-middag die normaal jaarlijks in november wordt georganiseerd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Zij verdienen dat, want zonder hen kan de vereniging niet functioneren.

Rabobankclubkas campagne
De Rabobankclubkas campagne heeft voor de Seniorenvereniging het prachtige bedrag van € 531,34 opgeleverd. Dit gaat zij besteden aan de supersenioren, de 80-plussers die aan heel weinig activiteiten deel kunnen nemen. Op dit moment is men aan het kijken of er op een of andere manier een kerstviering aangeboden kan worden als de maatregelen het tegen die tijd weer toelaten.

Ook kijkt men al vooruit: in 2021 wil men graag weer allerlei activiteiten opstarten en in oktober bestaat de Seniorenvereniging 70 jaar wat natuurlijk iets moois is om naar uit te kijken en uitgebreid te vieren. Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl