Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: de464a
Evenementen

'Junior-Senior Toernooi' bij TV 't Slotje

  Sport

Beek en Donk – Op het tennispark van Tennisvereniging 't Slotje te Beek en Donk is het op zondag 10 juni vanaf 12.00 uur weer een sportieve en gezellige bedoeling. Een paar maanden eerder dan vorig jaar houdt de tennisvereniging het 'Junior-Senior Toernooi'.

Bij dit ééndaags toernooi zijn de uitgangspunten simpel. Ieder team bestaat uit 1 junior (t/m 18 jaar) en 1 senior (t/m 99 jaar) die door middel van een sportieve en gezellige middag een aantal wedstrijden tennissen om afgewisseld met leuke spelletjes en een quiz strijden om de wisselbeker van het Junior Senior Toernooi.

Dit jaar is de opzet anders ten opzichte van andere jaren. Dit jaar is het namelijk voor iedereen uit Laarbeek mogelijk om deel te nemen aan dit evenement. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de vereniging en ook tenniservaring is niet noodzakelijk.

Om iedereen evenveel kans te geven op de titel worden de wedstrijden voorafgegaan aan een speciale Speedtraining van de hoofdtrainer en coach van het Eredivisieteam van 't Slotje Jorg Gussenhoven. De speedtraining start vanaf 12.00 uur op het tennispark. Naast de sportieve wedstrijden tellen leuke spellen en een heuse tennisquiz mee in het puntenaantal voor de titel 'Junior-Senior Kampioen 2018'!

De prijzen liegen er dit jaar niet om. Naast de wisselbeker is er zelfs een prijs voor aanstormend talent om een junior jaarlidmaatschap met tennistraining te winnen. Ook maken de deelnemers kans op een tennisclinic voor de hele klas!

Inschrijven kan nog tot 1 juni via mail, WhatsApp of via het inschrijfformulier op het tennispark. Stuur onder vermelding van Junior Senior Toernooi je naam (junior en senior), leeftijd (junior), telefoonnummer en eventuele speelsterkte naar jeugdactiviteiten@tv-slotje.nl of via WhatsApp naar 06-13443883.

Meld je nu aan en de organisatie garandeert u een sportieve en gezellige zondagmiddag voor jong en oud. Graag tot zondag 10 juni vanaf 12.00 uur op het tennispark van 't Slotje aan de Kerkakkers in Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>