Archieffoto
Archieffoto

Tafeltenniscompetitie van start voor ATTC'77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - De tafeltenniscompetitie mocht afgelopen weekend eindelijk weer van start. De gymzaal met kantine van ATTC´77 aan de Jan van Rixtelstraat was 'Coronaproof' gemaakt en een Coronaprotocol was opgesteld zodat de spelers en bezoekers wisten hoe zich te gedragen. In het begin was het een beetje onwennig want er mochten geen handen worden geschud, maar uiteindelijk liep alles gesmeerd.

Het derde team speelde in de vierde klasse K tegen Veldhoven 7. Albert Scheepers wist met hier en daar een paar spannende games al zijn wedstrijden te winnen. Henk van der Bruggen en Bart Willems hadden het aanzienlijk moeilijker maar wonnen uiteindelijk ieder één wedstrijd. Het dubbel wordt dit seizoen niet gespeeld waarmee er altijd een winnaar is en hier waren dat de heren van ATTC´77, einduitslag 5-4.

Het vierde team komt ook uit in de vierde klasse en speelde uit in Geldrop tegen Unicum 8. Jeroen van der Heijden, Werner en Jeroen Doensen hielden elkaar goed in evenwicht en wonnen ieder twee wedstrijden, waarmee een 3-6 overwinning een mooie start is van het nieuwe seizoen.

Het vijfde team speelt in de vijfde klasse H. Johan Heurter, Tessa van den Boogaard en Thijs Smulders ontvingen Kruiskamp´81 5 uit onze provincie hoofdstad. Johan Maakte het meteen spannend door met 10-12, 10-12 en 11-13 te verliezen. Ook Tessa was er dichtbij tegen Tom Huisman maar uiteindelijk werd het 8-11 in de beslissende vijfde game. Thijs liet zich hierdoor niet van zijn stuk brengen en won eenvoudig van Ronald van de Ven, waar Tessa en Johan later ook van wonnen. Helaas werd er verder niks gewonnen en verscheen een 3-6 eindstand op het scorebord.