Afbeelding
Foto: Robert van Aspert

Duvelscross bij Runnersclub Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Runnersclub Lieshout organiseert op zondag 7 november 2021 weer de Duvelscross. Door de coronapandemie is het lopen in de natuur volop in de belangstelling bij lopers en wandelaars. Runnersclub Lieshout hoopt dan ook weer veel lopers naar de Duvelsberg te trekken. 

Na een jaar overslaan staat ‘De Duvelscross’ weer op de agenda. In 2019 kende de cross een verrassende winnaar met Wim van Hameren. Bij de dames ging de overwinning naar Anne Smeets. Anne is nu ook weer een van de favorieten. Bij de heren wordt een sterk deelnemersveld verwacht met veel regionale lopers. Verder zullen veel leden van Runnersclub Lieshout aan de start verschijnen voor 1, 2, 3 of 4 ronden van 2 kilometer. De Duvelscross is uitermate geschikt voor iedere trimmer en wedstrijdloper. De locatie wordt door middel van borden aangegeven en er is voldoende parkeergelegenheid. Soep, koffie en thee zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Inschrijven is mogelijk vanaf 10.00 uur voor de afstanden 2, 4, 6, of 8 kilometer bij de Duvelsberg aan ’t Hof in Lieshout. De start is om 11.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00. Er zijn prijzen voor de eerste drie aankomende dames en heren op de 8 km. Alle deelnemers ontvangen een consumptiebon, en een tent voor het omkleden is aanwezig. Voor meer informatie ga naar www.runnersclublieshout.nl.

!