Afbeelding

Zomer Challenge bij tennisvereniging ‘t Slotje

Sport

Beek en Donk - Altijd al een keer kennis willen maken met tennis? Dan is dit nu je kans! De Zomer Challenge die Tennisvereniging ‘t Slotje aanbiedt is een compact lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus voor jong en oud. Tennissen op het moment dat het je het beste uitkomt, 7 dagen per week.

Voor senioren (18 jaar en ouder) heeft ‘t Slotje de mogelijkheid voor het volgen van 2 clinics van 1,5 uur naast het vrij tennissen. De clinics worden gehouden op zaterdag 11 en 18 juni van 13.30 uur tot 15.00 uur en zijn onder leiding van de gecertificeerde tennisleraar Jorg Gussenhoven. Voor kinderen (tot 18 jaar) hebben ze de mogelijkheid voor het volgen van 3 gratis lessen naast het vrij tennissen in de zomermaanden. De Zomer Challenge is voor volwassen en kinderen een mooie invulling voor de maanden dat je sportclub een zomerstop heeft, of dat je wil zien of de tennissport bij je past.

Wat zijn de kosten van de Zomer Challenge? Senioren betalen €55,00 en kinderen tot 18 jaar betalen maar €25,00. Ben je enthousiast geworden? Inschrijven kan individueel of met een vriend, vriendin, partner of zelfs met je complete team via lidmaatschap@tv-slotje.nl.