Trouwe supporters en spelers Willy van Neerven en Gerrit Vaessen voorzien de wedstrijden van deskundig commentaar.
Trouwe supporters en spelers Willy van Neerven en Gerrit Vaessen voorzien de wedstrijden van deskundig commentaar.

Publiek grote winnaar bij TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - De jaarlijkse clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig werden afgelopen zondag gehouden. 

In een sportieve én competitieve ambiance werd het seizoen met dit toernooi afgesloten. Dat dit toernooi niet alleen een belangrijk evenement is voor de spelers zelf, blijkt wel uit de vele belangstellenden die gedurende de dag langskwamen.

Jeugd
Bij de jeugdspelers mocht Stef van Gend zich tot clubkampioen laten kronen. In de finale won hij van Luuk Verboven. Op de derde plek eindigden Roos van Schip, Willem van de Berg en Lucas Brans.

Senioren
In de A-poule prolongeerde Jordi Kivits zijn titel. Dit jaar werd in de finale Jeroen Engelhart verslagen. Na een spannende finale in de B-poule won Tarek Abou Saada van Eva Verrijt.

Publiek

De trouwe supporters stonden weer, zoals altijd, bij de club. Analyses vol passie en strijd over de wedstrijden bij TTV Een en Twintig in Beek en Donk. De algemene opinie onder het publiek was dat het toernooi goed georganiseerd was en dat het niveau van zowel de jeugd als de senioren flink gestegen is.

Vanaf nu zijn er tot het nieuwe seizoen geen trainingen meer bij TTV Een en Twintig, maar natuurlijk kunnen spelers en geïnteresseerden wel vrij spelen op maandag- en donderdagavond en op woensdagochtend. Meer informatie over TTV Een en Twintig is te vinden op www.ttveenentwintig.nl.