Viscursus voor de jeugd

Sportnieuws

Viscursus voor de jeugd


Lieshout - Hengelsportvereniging ’t Sluisje uit Lieshout wil dit seizoen wederom een cursus vissen gaan organiseren voor de jeugd, van 6 tot en met 13 jaar, uit Lieshout en Mariahout. De belangstelling voor de jeugdviswedstrijd tijdens de nationale hengeldag van 2013 gaf voor het bestuur mede de doorslag om deze cursus weer te organiseren.


Deze cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten, waarbij o.a. vislijnen worden gemaakt, kinderen leren hoe een visser zich gedraagt aan de waterkant en natuurlijk wordt er ook gevist. Onder begeleiding van ervaren vissers wordt deze cursus gegeven op de donderdagen 24 april en 15 mei van 18.30 tot 20.30 uur.

Op donderdag 22 mei uur is de laatste dag en tevens is dit dan het jeugdkampioenschap van onze visclub. Ook dan is de tijd van 18.30 tot 20.30 uur. Dit alles bij de schuilhut van de visvijver in Lieshout. De diploma uitreiking voor deze cursus is tijdens de nationale hengeldag, die gehouden wordt op zaterdag 31 mei.

Deelname is gratis en opgeven kan tot 1 april door een briefje, met daarop jouw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum, af te geven bij Frans Verkuijlen, Dorpsstraat 3 Lieshout. Tel. 0499-421266