Afbeelding

Laarbeekse Golfkampioenschappen 2014

Sportnieuws

Laarbeekse Golfkampioenschappen 2014


Laarbeek – De 11e Laarbeekse Golfkampioenschappen vinden op vrijdag 29 augustus plaatsen. Dit keer niet in Bakel, maar op golfbaan De Gulbergen in Nuenen. Er zullen ongeveer 100 Laarbeekse golfers aan deelnemen. Opgeven voor deze kampioenschappen is nog mogelijk.


Spelvormen

Dit jaar kan gekozen worden uit twee spelvormen: Individueel strokeplay en Texas Scramble (in teamverband van 4 spelers, met handicapverrekening). Het afslaan begint om 12.00 uur. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Bij de spelvorm ‘Individueel strokeplay’ komen de Laarbeekse Kampioenen, zowel man als vrouw, met de minste aantal slagen uit de bus. Daarnaast ontvangt de beste golfer/golfster van de dag een eerste prijs; dit is de man of vrouw met de laagste bruto score. In de spelvorm ‘Texas Scramble’ wint het beste team. Naast bovenstaande prijzen worden ook nog onderscheidingen uitgereikt aan de ‘longest ball’ en het bahalen van de ‘neary’.

Deelnemen
Om deel te nemen, moet je woonachtig zijn in Laarbeek en in het bezit te zijn van een G.V.B. Op het kampioenschap, vrijdag 29 augustus, dienen deelnemers het pasje mee te nemen voor toelating. Wie gaan actieve handicap heeft, mag de handicap opgeven die het beste past bij zijn of haar speelsterkte. De kosten om deel te nemen aan dit evenement bedragen €65,00 per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie en gebak, greenfee, buggy voor hole 1 tot en met 9, lunchpakket en buffet. Golfers die al ooit deelgenomen hebben aan dit kampioenschap hebben – als het goed is – vorige week een uitnodiging voor de Laarbeekse Golfkampioenschappen 2014 ontvangen. Deze golfers krijgen voorrang.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website www.laarbeeksegolfkampioenschappen.nl of door een mail te sturen naar info@laarbeeksegolfkampioenschappen.nl. Het tijdstip van overmaken van het inschrijfgeld, is bepalend bij de volgorde van inschrijving. Let op: vol = vol.