Badmintonners BC Mixed over op kaarten

Sportnieuws

Beek en Donk – Het is de laatste van drie opeenvolgende vrijdagen dat Badmintonclub Mixed geen gebruik kan maken sporthal D’n Ekker voor de trainingsavond. Op 8 januari werd hard gewerkt om de zaal om te bouwen tot feestpaleis voor de prijsuitreiking van Kwizut. Maar de kantine was wel open en dus werd voor de tweede maal op rij het rik- en jokertoernooi gehouden. Met bijna 40 bezoekers weer een geweldig succes.

De organisatie van het toernooi was in handen van Ad Beekmans, ex-Mixedlid maar nog steeds betrokken bij de vereniging. Hij zorgde voor de indeling van de tafels, de scorelijsten, de spelregels, de einduitslag en niet te vergeten de prijzen. En dat was zoals gebruikelijk prima verzorgd. Er werden per tafel twee rondes van in totaal twintig potjes gespeeld. In de tweede ronde werd gewisseld van tafel en van tegenstander. Fanatiek als sporters zijn ging het er serieus aan toe, maar er werd ook veel gelachen. Na de eerste ronde lagen de scores nog dicht bij elkaar. Uiteindelijk werd Jeroen Lutterman kampioen jokeren 2016. Hij volgde Roger van Lieshout op. Bij de rikkers wist Jan de Jong zijn titel te prolongeren. Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagepraat aan de bar, werden de dartpijlen tevoorschijn gehaald en sloot de kantine in de kleine uurtjes.

Nieuwjaarsreceptie
Op vrijdag 15 januari is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van BC Mixed. Iedereen heeft tot 22.30 uur de gelegenheid om te spelen en trainen. Daarna wordt in de kantine op het nieuwe jaar geproost. De activiteitencommissie kleed die avond weer aan met een lekker buffet. En er is de mogelijkheid om tegen een schappelijk bedrag de drankjes af te kopen.

Open Jeugdtoernooi 2016
Op zondag 31 januari is sporthal D’n Ekker voor het tweede jaar op rij het toneel van het BC Mixed Open Jeugdtoernooi. De ruim 100 deelnemers beginnen om 9.00 uur aan hun wedstrijden. Rond 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine. Toeschouwers zijn die dag uiteraard van harte welkom.

Kijk voor meer informatie over de vereniging en foto’s van activiteiten op www.bcmixed.nl. En volg hen op Facebook, Twitter en Instagram.