Jeugd raakt enthousiast bij TV De Raam

Sportnieuws Sport

Lieshout - Trainer Paul, Ilse en Andrea hebben zondag 11 september namens TV De Raam vooral jeugd enthousiast gemaakt voor de tennissport en er een leuke ochtend gehad. Dit gebeurde tijdens het initiatief 'Laarbeek Sportief', dat in heel Laarbeek plaatsvond.

Er zijn daar zo'n 20 contacten aan over gehouden. Veel enthousiaste kinderen kwamen af op de tennisveldjes, die dapper heel wat ballen hebben overgeslagen. Het waren vooral kinderen die zelf al actief sporten. Judoka's, badmintonners, basketballers en een enkele turnster kwamen voorbij. Daarnaast nog verschillende overige bezoekers.

Complimenten aan Trainer Paul, die de organisatie strak in handen had en alles goed had voorbereid. Met z'n drieën zijn alle vragen over de tennisclub goed beantwoord. Er zaten kinderen tussen die op school al eerder aan onze tennis clinic hadden meegedaan en kinderen die tijdens de kindervakantieweek getennist hadden op het tennispark. De verwachting is dat hier zeker een (flink) aantal proeflessen uit voortkomen, en wellicht nieuwe leden ?

Dank aan Trainer Paul, Ilse en Andrea voor hun inspanningen voor de vereniging!