Afbeelding

Rob Boetzkes ‘Vrijwilliger van het Jaar’

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Rob Boetzkes is op de jaarlijkse algemene ledenvergadering van BC De Ganzeveer uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Hij verdiende deze titel door zijn vele werk in de activiteitencommissie. Zo was hij afgelopen jaar de dragende kracht achter het Ganzeratten en het Maffia-feest, twee grote en succesvolle activiteiten die voor de club georganiseerd zijn.

Uit de handen van voorzitter Oskar Martens ontving Rob de bijbehorende attentie en werd hij nog even goed in het zonnetje gezet. De voorzitter sprak mooie woorden over hem uit: “Door Robs aanstekelijke enthousiasme neemt hij iedereen mee en creëert hij telkens vrolijkheid en gezelligheid. Hij bindt mensen aan de club en dat is voor ons als bestuur natuurlijk onbetaalbaar.” Rob zelf was erg trots op zijn benoeming en nam glunderend zijn benoeming en attentie in ontvangst. “Het is niet dat ik het doe voor deze benoeming, maar het is natuurlijk mooi om deze erkenning te mogen ontvangen van het bestuur,” aldus Rob.

Aansluitend richtte Rob zich samen met het bestuur nog even naar de leden en sprak iedereen aan op de naderende Reünie avond die BC De Ganzeveer organiseert. “Op 5 maart wil ik met de activiteitencommissie en het bestuur er een knalavond van maken, dus nodig zo veel mogelijk oud-leden uit om gezellig een avondje mee te komen spelen,” besloot Rob. Het bestuur sloot zich hier volledig bij aan. Op naar een top reünie!