Oprichterswedstrijd HSV 't Sluisje voor Rolf van de Laar

Sportnieuws

Lieshout - Met een flinke wind en een matige temperatuur vond afgelopen zaterdag de Oprichterswedstrijd voor de leden van HSV ’t Sluisje uit Lieshout plaats.

De vissers kwamen naar de visvijver om met elkaar de strijd aan te gaan. Verschillende soorten vis werd er gevangen, hieruit blijkt de diversiteit van de mooie vijver.

Toen het eindsignaal klonk en de gevangen vis was gemeten, bleek het opnieuw de in topvorm verkerende Rolf van de Laar te zijn die de meeste vis had. Na zijn winst van vorige week, nu dus opnieuw een titel voor hem.

De uitslag:
1.Rolf van de Laar 282 cm, 2. Jos de Beer, 3. Piet van Hoof, 4. Peter Manders, 5. John Ramakers, 6. Marinus Swinkels, 7. Henk van Lierop, 8. Jan Geven, 9. Peter van de Nieuwenhuizen, 10. Peter Vogels, 11. Frans Verkuijlen, 12. Hailu Looyestein, Toon Daniëls, Gerry Dekkers en Willy Verhoeven.

Op zaterdag 28 mei is het nationale hengeldag. Deze wordt bij HSV ’t Sluisje gevierd met allerlei activiteiten bij de visvijver in Lieshout. Meer informatie over deze dag in De MooiLaarbeekKrant van volgende week.