Afbeelding

Vriendinnendag groot succes bij Sparta'25

Sportnieuws

Beek en Donk - Bij voetbalvereniging Sparta'25 werd op woensdag 25 mei en donderdag 26 mei voor het eerst een vriendinnendag gehouden. Liefst 55 meiden kwamen naar sportpark 't Heereind om een balletje te trappen.

Meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar mochten de vriendinnendag op woensdag aftrappen. Onder leiding van een aantal gespecialiseerde trainers waren er een zestal vormen uitgezet, die de 31 fanatiekelingen vol spontaniteit en motivatie afwerkten. Het plezier spatte er vanaf.

Een dag later stonden er 24 meiden in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar klaar om te komen voetballen en ook dat was boven verwachting. De spelvormen waren iets moeilijker gemaakt dan een dag ervoor, maar de meiden wisten het vakbekwaam uit te voeren.

Al bij al waren het zeer geslaagde avonden bij de voetbalclub. Mochten er nog meiden zijn die dit gemist hebben en alsnog graag een poging willen wagen, dan is dit zeker mogelijk. Je kunt altijd vrijblijvend enkele keren mee trainen met een van de jeugdteams van Sparta'25. Dit geldt ook als je mee hebt gedaan met de vriendinnendag. Opgeven hiervoor kan bij Maarten Kluijtmans via mail: maartenkluijtmans@hotmail.com.

De organisatie bedankt iedereen voor de geweldige medewerking.