Afbeelding

PC de Hoefslag op Nederlandse Kampioenschappen

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - De Nederlandse Kampioenschappen dressuur, afdelingsdressuur en springen voor de pony's werden zaterdag 27 augustus verreden in Ermelo.

Succes voor Stefanie Baten
Stefanie Baten had geluk: ze was eigenlijk niet geselecteerd om te rijden op het NK, maar ze mocht toch aan de start verschijnen met haar pony Powergirl in de klasse DE-Z springen. En dat was niet zonder resultaat! In de eerste manche wisten ze alle hindernissen overeind te laten. In de tweede manche weer succes: ook foutloos! Daarna volgde een spannende barrage met zeven deelnemers. Helaas viel er in deze barage een balk op de grond, waardoor ze niet meer in aanmerking kwamen voor een podiumplaats. Toch een super goede 5e plaats voor Stefanie Baten met Powergirl in de klasse DE-Z springen! Gefeliciteerd!

Viertal aan start
Onder leiding van Willy Migchels startte ook het viertal van PC de Hoefslag op het NK. Karlijn Kuijpers met Quinty, Michelle van den Heuvel met Tongerenhof Juweeltje, Maartje Verbakel met Kyara en Alyssa van der Linden met Muis deden alles wat ze konden om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Helaas waren enkele viertallen ze te sterk af, wat resulteerde in een nette 13e plaats. Goed gedaan dames en heer!


Afbeelding