Gelijkspel TTV Een en Twintig 6

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het zesde seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk speelde donderdagavond gelijk tegen TTV Bergeijk. In de tafeltennishal was het Patrick Biemans die de show stal. Hij won al zijn enkelpartijen en was zodoende verantwoordelijk voor drie punten.

Ook Helmi en Christi Eekels leverden met ieder een overwinning een belangrijk aandeel in het gelijk spel. Het tweetal verloor op ongelukkige wijze het dubbelspel: 5-5.

Het woord ongelukkig is ook op zijn plaats voor de prestaties van het eerste seniorenteam, dat zonder Peter van den Eijnde aantrad tegen Die Meede uit Made. Invalster Rowena de Haas was een aantal partijen dichtbij de overwinning, maar moest genoegen nemen met drie verliespartijen. Jordi Kivits maakte indruk in de eerste klasse en won twee van zijn enkelpartijen. Hij was daarnaast samen met Stefan Hamelijnck verantwoordelijk voor winst in het dubbelspel. Eindresultaat: 3-7.

In het oog springend was het resultaat van het derde seniorenteam. Addy Verbakel, Tonnie van Berlo en Aum van Berlo deelden een klap uit aan Veghel: 0-10.

Kijk voor alle uitslagen in De MooiLaarbeekKrant van donderdag 29 september.