BCL-U15/Sportpoint Gemert met Margee Hilgerdenaar, Demi Migchels, Stijn Brouwers, Pepijn Kerkhof en Tim Kanters
BCL-U15/Sportpoint Gemert met Margee Hilgerdenaar, Demi Migchels, Stijn Brouwers, Pepijn Kerkhof en Tim Kanters

Weer wat punten voor jeugdteams Badminton Club Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - Na drie verliespartijen waarin slechts één puntje werd binnengehaald heeft het jeugdteam van Badminton Club Lieshout opnieuw enkele punten binnengehaald. Nadat in de uitwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Veldhoven al één puntje was gesprokkeld werden in de thuiswedstrijd tegen hetzelfde Veldhoven nu drie punten binnengesleept.

BC Veldhoven-U15 - BCL-U15/Sportpoint Gemert: 7-1
In de uitwedstrijd tegen de Veldhovense leeftijdsgenoten kon alleen Margee Hilgerdenaar terugkijken op een geslaagde competitiestart. Zij won haar singlepartij in drie sets en haalde zo het enige punt binnen. Tim Kanters kon in de eerste set van zijn singlepartij nog wel meekomen, maar kwam ook niet veel verder. Ook Pepijn kerkhof, Stijn Brouwers en Demi Migchels kwamen in hun partijen niet verder dan twee verloren sets.

BCL-U15/Sportpoint Gemert – BC Schijndel-U15: 0-8
Thuis tegen de sterke Schijndelse koploper in deze afdeling was opnieuw de wedstrijd van Margee Hilgerdenaar memorabel. Deze partij werd diep in de verlenging van de derde set pas beslist (26-28). Stijn Brouwers moest er duidelijk nog inkomen. Hij haalde slechts 12 punten in zijn singlepartij. Demi Migchels haalde er slechts 11 in haar singlepartij, mede door een puntloze tweede set. Pepijn Kerkhof deed het nog het beste in zijn singlepartij: hij haalde 19 punten in de twee gespeelde sets.

BC Eersel-U15/2- BCL-U15/Sportpoint Gemert: 8-0
In de uitwedstrijd tegen de Eerselse leeftijdgenoten, die inmiddels tweede in deze poule staan, kon BCL-U15/Sportpoint Gemert niet compleet aantreden. Hierdoor werden automatisch drie van de acht wedstrijden als verloren genoteerd. De overige teamspelers konden overigens ook geen potten breken tegen dit sterke, tweede team van BC Eersel, waardoor de uitslag 8-0 werd.

BCL-U15/Sportpoint Gemert - BC Veldhoven-U15: 3-5
In de thuiswedstrijd tegen de leeftijdgenoten uit Veldhoven kon de Lieshoutse jeugd eindelijk wat punten sprokkelen. Pepijn Kerkhof deed dat samen met Margee Hilgerdenaar in de mixpartij in drie sets. Demi Migchels deed dat samen met, weer, Margee Hilgerdenaar in de damesdubbelpartij, ook in drie sets. En, Margee Hilgerdenaar deed dat helemaal alleen in haar singlepartij, die ze met 21-14 en 21-19 won. Alleen Stijn Browuers kon deze keer nog geen puntje achter zijn naam laten noteren: dat zal volgende keer zeker wel gebeuren.

Programma Midweekcompetitie
Vrijdag, 14 oktober, 21:00 uur: BC-Alouette-M2 – BCL-M2/TotaalServiceLaarbeek