Gemiste kans Next/Bedovo Dames 1

Beek en Donk - Na een mooi partijtje vorige week, waar de nodige punten werden binnen geharkt, leken de dames ook niet volledig kansloos tegen Hornerhoff HHC uit Horn. Zij verloren vorige week van de hekkensluiter van de competitie dus er werd met redelijk wat vertrouwen naar de wedstrijd uit gekeken. Hoewel de warming-up er van Hornerhoff er behoorlijk degelijk uit zag, bleken zij in de wedstrijd toch lang niet zo sterk te zijn.

Next/Bedovo Dames 1 wist goed in de buurt te blijven van het team uit Horn. Door te veel persoonlijke fouten en gemiste kansen werden de 1e twee sets, niet volledig kansloos, afgegeven. Een spannende derde set wist Next/Bedovo Dames 1 wel te winnen, met een beetje geluk van de scheidsrechter. Helaas bleek ook set 4 Hornerhoff de doorzetten, en niet Next/Bedovo Dames 1, waardoor de dames slechts met 1 puntje weer richting huis vertrokken.

Bart Rovers, geplaagd door een hardnekkige rugblessure als gevolg van het oppakken van een kartonnetje, begon als coach aan de wedstrijd van Café Thuis/Bedovo Heren 1. De rest van de titanen liepen, zoals de laatste weken gewoonlijk, 'topfit' het veld in. Ondanks alle fysieke ongemakken aan de kant van Cafe Thuis Bedovo H1 bleek het een ongelijke strijd. De wedstrijd verliep zoals de plaatsen op de ranglijst (3e voor Cafe Thuis Bedovo H1 en laatste voor VC Volt H4) al deden vermoeden. De uitstekend spelende diagonaal van VC Volt H4 scoorde er lustig op los, maar het mocht allemaal niet baten. In de tweede set ging de aandacht van Café Thuis Bedovo H1 vooral uit naar de knappe telster van VC Volt (het enige hoogtepunt van de hele wedstrijd). Door deze afleiding en het ernstige gebrek aan concentratie werd de 2e set zowaar nog even spannend, maar met een kleine eindsprint konden de mannen van Café Thuis Bedovo H1 ook deze set met 25-27 over de streep trekken. Daarna was de wedstrijd definitief gespeeld. Met 2 keer 15-25 gingen de volledige 5 punten mee terug naar Beek en Donk. Doordat alle concurrenten dit weekend punten lieten liggen, blijft Café Thuis Bedovo H1 op een solide derde plaats.

Hornerhof HHC DS1 – Bedovo DS1: 3-1. (25-22, 27-25, 25-27, 25-16)
LOV MA1 – Bedovo MA1: 4-0. (25-19, 25-12, 25-12, 25-08)
Avance MC2 – Bedovo MC2: 4-0. ()25-12, 25-16, 25-18, 25-10)
VC Volt / Flip Schoonmaak HS4 – Bedovo HS1: 0-4. (14-25, 25-27, 15-25, 15-25)