Logo mooilaarbeek.nl
Team 4: Vlnr: Patrick Biemans, Paulos Kallah, Tonnie van Berlo en Addy Verbakel  | Fotonummer: 8e0084
Team 4: Vlnr: Patrick Biemans, Paulos Kallah, Tonnie van Berlo en Addy Verbakel (Foto: Foto: )
Sport

TTV Een en Twintig 4 kampioen

  Sportnieuws

Beek en Donk - Wat een geweldig seizoen voor het vierde team van TTV Een en Twintig. Door week na week te winnen, zijn Paulos Kallah, Patrick Biemans, Tonnie van Berlo en Addy Verbakel tijdens de achtste speelronde al zeker van de kampioenstitel in de poule.

Zij wonnen donderdag tijdens de thuiswedstrijd wederom overtuigend met 8-2 tegen Taverbo/Sabo. Addy won hierbij één wedstrijd, Patrick en Paulos wonnen zowel de dubbel als ook alle enkel wedstrijden. Met nog twee speelrondes voor de boeg kunnen de heren zich op gaan maken voor de vijfde klasse volgend seizoen

Overige thuiswedstrijden
Team 3 heeft afgelopen donderdag ook goede zaken gedaan door te winnen van Bergeijk. Zij blijven in de race voor de kampioenstitel. Zowel Guido Graat, Ton Paardekoper en Dirk v.d. Venne wonnen twee wedstrijden waardoor de stand eindigde op 6-4 winst.

Ook team 5 ontving een team uit Bergeijk deze druk bezette avond. Hierbij hadden Bert Coolen, Eva Verrijt en invalster Christi Eekels wat meer moeite om de punten binnen te halen. Bert won twee wedstrijden en Christi één. Eva lukte het niet om een punt binnen te halen tijdens haar enkel wedstrijden.

Met 3-7 als uitslag tegen de titelkandidaat was het voor Chris Klingsporn, Tim van Dalen en Kevin Biemans geen onaardige avond. Chris kon helaas geen punten achter zijn naam zetten en Kevin won één van zijn wedstrijden. Tim speelde solide en behaalde twee punten voor team 6.

Hans Eekels, Jos de Gruyter en Helmi Eekels speelden spannende wedstrijden tegen de nummer twee uit de poule en wisten een nette 5-5 neer te zetten als eindstand. Helmi en Hans wonnen de dubbel en wisten beide ook twee van hun wedstrijden te winnen.

Kijk voor alle uitslagen op de website of de Facebookpagina.

Algemene ledenvergadering
Afgelopen zondag vond ook de jaarlijks terugkerende algemene ledenvergadering plaats. Daarin kijken bestuur en commissies terug op het afgelopen verenigingsjaar en worden de leden geïnformeerd over de plannen voor komend jaar. Met een opvallend grote opkomst en positieve inbreng van iedereen bleek het wederom een vruchtbare jaarvergadering. Noemenswaardig is ook het 40-jarig jubileum van lid Henk van der Bruggen die maandagavond door het bestuur en alle aanwezige leden in het zonnetje is gezet.

Wil je graag ook op de hoogte blijven van alle uitslagen en/of overig nieuws, kijk dan op www.ttveenentwintig.nl of volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>