Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Pieten aan het bad bij de Zwemvereniging

  Sportnieuws
  | Fotonummer: 0f751b
Foto:

Beek en Donk - Vol verwachting klopten ook de hartjes van de jeugdleden van de Zwemvereniging. Afgelopen donderdag werden zij verrast door een bezoek van twee Pieten. De Pieten zijn langs alle badjes gegaan, waar ze door de kinderen mooi werden toegezongen.

Na het liedje lieten de kinderen in het ondiepe water nog aan de pieten zien hoe goed ze zich al door het water kunnen voortbewegen. In het diepe gedeelte van het bad mochten de kinderen laten zien hoe goed ze aan het oefenen zijn voor de diverse zwemdiploma's. Ook mochten de kinderen een bommetje maken om daarna een high five van de Piet te krijgen! En de pieten… die waren super trots én onder de indruk van de zwemvaardigheden van de kinderen. Na het zwemmen werden alle leden door de Pieten getrakteerd op een lekkere chocoladeletter en een zak met strooigoed! Ook de kinderen in de kantine werden verrast met een zak met strooigoed.

De zwemvereniging bedankt de Pieten voor hun bezoek en hoopt ze volgend jaar weer terug te zien! De Zwemvereniging bedankt de activiteitencommissie voor hun inzet bij het organiseren van deze activiteit. Bent u nieuwsgierig geworden, maar bent u nog geen lid? Neem eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl, kom op donderdagavond vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een van de zwemuren of geniet van 2 gratis proeflessen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>