Logo mooilaarbeek.nl
Een kleurrijk shuttlespel tijdens de Pietenavond   | Fotonummer: 8cd6ae
Een kleurrijk shuttlespel tijdens de Pietenavond (Foto: )
Sport

Pietenavond bij BC Mixed

  Sportnieuws

Beek en Donk – De kinderen van Badmintonclub Mixed waren het afgelopen jaar allemaal weer lief genoeg geweest. Want Sinterklaas had drie Pieten gestuurd om samen met de kinderen een gezellige en sportieve badmintonavond te vieren. De pepernoten vlogen door de zaal, dat kunnen ze goed. Maar van badmintonnen bakten ze niets. Gelukkig waren er kinderen genoeg om de Pieten te helpen.

In het eerste uur stonden ruim 40 enthousiaste kinderen te popelen om te beginnen met de spelletjes die waren klaar gezet door de begeleiders van BC Mixed. Maar dat kon natuurlijk pas toen de Pieten binnen waren. Als snel regende het pepernoten in sporthal d'n Ekker, tijd om te beginnen. De spellen waren verdeeld over 10 banen. Er moesten pakjes door de schoorsteen worden gegooid, shuttles in korven worden geslagen en ballonnen hoog worden gehouden. Dat ging de kinderen prima af. Na afloop van de spelletjes gingen alle kinderen en de Pieten naar de kantine. Daar kregen ze ranja en een chocoladeletter.

Nadat de jeugdbegeleiders de zaal weer een beetje schoon hadden geveegd was het de beurt aan de grote kinderen van het tweede uur. De Pieten hadden voor hen ook een paar grappige spelletjes bedacht. Spelen met je verkeerde hand, hand in hand badmintonnen en om beurten slaan. Allemaal heel moeilijk, maar geen probleem voor de kids van BC Mixed. De Pieten zagen dat het goed was en namen al strooiend met pepernoten afscheid.

Voor alle foto's over deze Pietenavond en meer informatie over BC Mixed kijk je op www.bcmixed.nl. Je kunt de vereniging ook volgend op Facebook, Instagram en twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>