Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 35145f
Sport

Next/Bedovo Dames 1 verrast publiek

  Sportnieuws

Beek en Donk - Next/Bedovo Dames 1 speelde afgelopen weekend tegen HLB Van Daal/DS DS3, dat in de competitie goed meedraait. Met enkele wijzigingen in de basisopstelling, zoals Kyona en Lisa beide inzetbaar als diagonaal werd de wedstrijd gestart.

Het jonge team van HLB Van Daal wist door sterke servicebeurten de dames van Bedovo ver achter zich te houden. Eveneens werden er in de eerste 2 sets teveel persoonlijke fouten gemaakt waardoor ze tegen een 2-0 achterstand aankeken. Set 3 werd het tij gekeerd. Tot aan het einde van de set bleef het zeer spannend maar door een sterke service beurt van Lente wist nipt de set gewonnen te worden. De dames van Bedovo leken hen vertrouwen en motivatie door de winst terug te hebben gevonden. Wederom sterke services en een sterke Maaike op buiten die gevarieerd wist te scoren, zorgden voor een flinke voorsprong en uiteindelijk tot setwinst. HLB Van Daal leek het de laatste set te hebben opgegeven. Zij wisten slechts 4 punten te behalen waardoor Next/Bedovo Dames 1 met de winst huiswaarts keerde.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>