Logo mooilaarbeek.nl
Sport

6e Bondswedstrijd Krijgsman Soranus

  Sportnieuws

Lieshout - Krijgsman Soranus was afgelopen week te gast in het altijd knusse en gezellige Aarle-Rixtel voor het verschieten van de zesde en daarmee voorlaatste bondswedstrijd van het seizoen.

Met de enorme persoonlijke groei van een aantal van hun leden in het achterhoofd gingen zij toch bescheiden te baan en zetten een keurige score neer. Ondanks de afwezigheid van enkele leden die getroffen waren door de welbekende voorjaarsepidemie.

De persoonlijke uitslag van de verschoten wedstrijd was als volgt: Ad Endevoets 231, Ziggy Daniels 224, Paul v.d. Broek 222, Alex v.d. Ven 220, Willem Bekx 218, Arjan v.d. Heuvel 211, Ryan v.d. Broek 175, Rens v.d. Elzen 173, Joost Prick 172, Nelly v.d. Laar 164 en Theo v.d. Laar 110

Krijgsman Soranus wil eenieder die geïnteresseerd is om deze hobby te beoefenen graag herinneren dat je vrijwel iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur van harte welkom bent om, met instructeur, op hun baan in Lieshout te komen trainen/proberen. Jeugd is welkom vanaf 19.00 uur. Locatie aan de zijkant van manege de Raam. Provinciale Weg 26, Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>