Logo mooilaarbeek.nl
De Mariahoutse judoka's   | Fotonummer: aa7010
De Mariahoutse judoka's
Sport

Judoka's Mariahout op bezoek in Gemert

  Sportnieuws

Mariahout - Drie judoka's van Judoclub Mariahout hebben deelgenomen aan het Lage Bandentoernooi georganiseerd door Judo en Jiu Jitsu club Gemert. Dit toernooi werd op 24 maart gehouden in sporthal Molenbroek.

Sander Leenders nam in Gemert zijn aanvalslust uit Lieshout mee en nam direct het initiatief. Het leidde tot mooie wedstrijden, maar helaas zat een winstpartij er deze keer niet in. Sander behaalde een vierde plaats. Krijn van Lieshout probeerde veel uit in zijn eerste wedstrijd, maar zijn acties zorgden helaas niet voor een score op het scorebord. Het vele aanvallen werd uiteindelijk wel beloond met een winst op beslissing van de scheidsrechter. In de tweede wedstrijd werd Krijn totaal verrast en na een kort vlucht momentje landde hij op zijn rug en was de wedstrijd direct over. Ook in de derde wedstrijd kwam Krijn ondanks zijn inzet niet tot scoren. Deze wedstrijd moest hij tezamen met zijn vierde partij aan zijn tegenstander laten. Ondanks de winstpartij op beslissing was er op punten een vijfde plaats voor Krijn. Tim Gielens moest zich in de eerste twee wedstrijden vooral tot verdedigen beperken. De winst ging dan ook op beslissing van de scheidsrechter naar zijn tegenstanders die meer aangevallen hadden. In zijn derde partij kwam Tim in een houdgreep terecht en deze moest hij dan ook met ippon aan de ander laten. Een vierde plaats voor Tim. Nu met hernieuwde aanvalslust op naar toernooi Beek en Donk in april.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>