Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 884729
Foto:
Sport

Ouders maken kennis met Badminton Club Lieshout

  Sportnieuws

Lieshout - Badminton Club Lieshout vindt betrokkenheid belangrijk. Om die reden hebben de ouders van de jeugdgroepen zelf ook eens kennis kunnen maken met de badmintonsport. In die kennismaking hebben zij, samen met hun kind, kunnen spelen tegen andere ouders-met-kind. Hierdoor weten ze beter wat badminton voor hun kind betekent én worden ze zelf ook 'aan het werk gezet'.

Badminton Club Lieshout vindt het belangrijk dat er meer aan gezondheid gewerkt wordt en daar is sporten een goede mogelijkheid voor. Om iedereen kennis te kunnen laten maken met de badmintonsport organiseert de vereniging aan het begin van ieder seizoen enkele inloopdagen. Ook organiseren zij bijv. een 'ouder-kind toernooi', waardoor de ouders kennis kunnen maken met de badmintonsport. Dit jaar in de maanden mei en juni organiseert de vereniging ook nog eens een beginnerstraining (6 lessen) om zo de Laarbeekers aan het bewegen te krijgen.

Ondersteuning
Rabobank Peel Noord ondersteunt Badminton Club Lieshout al vele jaren. Dankzij de ondersteuning organiseert de vereniging daarvoor jaarlijks twee inloopdagen waarop iedereen welkom is en gratis kennis kan maken met de club. Dankzij de ondersteuning kan de sporthal gehuurd worden, kunnen shuttles en rackets beschikbaar worden gesteld, kunnen vrijwilligers opgetrommeld worden om de 'inlopers' op te vangen en te instrueren én kan een gediplomeerde trainer de geïnteresseerden verder helpen om kennis te maken met de sport.

Clubkas Campagne
Net als afgelopen jaren heeft de Rabobank Peel Noord gekozen om de ondersteuning niet direct door te zetten, maar de Rabobank-leden de verenigingen uit te laten kiezen, welke vereniging de Rabobank Peel Noord zal ondersteunen. Badminton Club Lieshout is voor deze jaarlijkse ondersteuning dus afhankelijk van de stemmen die meedoen met de Rabobank Clubkas Campagne. Omdat de Lieshoutse vereniging er voor staat om er, drempelloos, voor te zorgen dat iedereen gezond bezig kan zijn, dat iedereen gratis kennis moet kunnen maken met sporten en iedereen lid moet kunnen worden van een (sport)vereniging roepen zij alle leden van de Rabobank Peel Noord op om één van hun vijf stemmen aan Badminton Club Lieshout te geven. Alleen dan kunnen zij dit blijven doen en een bijdrage leveren aan 'het gezond bezig zijn'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>