Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Renovatie visvijver Het Geduld nadert voltooiing

  Sportnieuws

Beek en Donk - De renovatie van de visvijver van Hengelsportvereniging Het Geduld, waarmee ze al meer dan een jaar bezig zijn, gaat langzaam naar haar voltooiing toe. Het laatste deel wat er gerealiseerd is, is de brug, van 18 meter lengte, over het smalle deel van de vijver.

Projectleider en bruggenbouwer Toon Jansen heeft een stuk vakwerk gerealiseerd wat ongelooflijk mooi is en waar veel inwoners van Laarbeek en ver daarbuiten nog jaren van zullen genieten. Vooral de mensen die slecht ter been zijn kunnen nu aan de achterkant van de vijver in het zonnetje een visplaats zoeken of er lekker in de zon op een bankje van dit stukje van de Groene Long van Laarbeek genieten. Kom gerust eens een kijkje nemen bij de vijver.

Nu moeten er nog een paar dingen gerealiseerd worden. Ze hebben dringend elektriciteit, water en een toiletruimte nodig. Maar daar wordt aan gewerkt en hopelijk komt ook dit nu snel voor elkaar.

Ook dit jaar zal HSV Het Geduld weer deelnemen met een activiteit in het teken van 'Juni Watermaand'. Dit jaar zal deze activiteit plaats vinden op zondag 23 juni en is bedoeld voor alle leerlingen van het basisonderwijs uit heel Laarbeek. Hou de berichtgeving hierover in de gaten.

Rabobank Clubkas Campagne
Ook HSV Het Geduld doet dit jaar weer mee aan deze activiteit van de Rabobank. Hopelijk stemt u ook voor deze vereniging om alles wat zij graag voor de leden en de gemeenschap doen mogelijk te maken. Natuurlijk vindt Het Geduld het fijn als u ook uw familie, vrienden en kennissen vraagt om op hen te stemmen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>