Logo mooilaarbeek.nl
Team 3 kampioen in de 5e klasse   | Fotonummer: 2431be
Team 3 kampioen in de 5e klasse (Foto: )

Derde team TTV Een en Twintig kampioen

  Sportnieuws

Beek en Donk - Ton Paardekooper, Panisa Tummuengdon en Dirk van de Venne speelden als team 3 zichzelf naar een eerste plek in de poule door te winnen van TTV Renata uit Eindhoven. Doordat Ton en Panisa ieder 3 wedstrijden wonnen en Dirk 2 wedstrijden plus de dubbel met Panisa wist te winnen, zijn zij met 9-1 winst zelfs al zeker van het kampioenschap! Een hele mooie prestatie.

Competitie
Team 2, bestaande uit Jeroen Engelhart, Joost van Goch en Rowena de Haas, speelde tegen het eerste team van Best. Rowena pakte één punt tegen Ruud Beekers. Jeroen wist 2 van zijn wedstrijden te winnen. Joost was deze avond in vorm: hij won alle drie zijn wedstrijden. Rowena en Jeroen wisten de dubbel te winnen waardoor de winst zeker was. Eindstand: 7-3.

Namens team 4 namen Addy Verbakel, Patrick Biemans en Paulos Kallah het op tegen de spelers van Stiphout 8. Paulos versloeg 2 tegenstanders en pakte daarmee 2 punten voor team 4. Patrick won alle drie zijn wedstrijden. Addy had het moeilijker tegen Stiphout, maar wist toch één punt te bemachtigen, waar hij, samen met Patrick, tijdens de dubbel 2 punten van wist te maken. Eindstand: 7-3.

Bert Coolen, Eva Verrijt en Rolf Hendricksen speelden donderdag namens team 5 ook een thuiswedstrijd. Rolf en Bert waren goed in vorm en wonnen al hun wedstrijden. Ook Eva speelde goed en pakte twee punten voor team 5. De dubbel werd gewonnen door de spelers van Valkenswaard 5. De wedstrijd werd met een overtuigende 8-2 gewonnen.

Deze week spelen alle competitieteams de laatste wedstrijd van dit seizoen.

Mede door de monsterscore van 9-1, is team 3 dus al kampioen. Met 2 punten voorsprong staat team 5 vooralsnog ook op de eerste plek. Team 1 heeft ook nog een reële kans op het kampioenschap.

Kijk voor de overige uitslagen, foto's en meer informatie op de facebookpagina en de website van TTV Een en Twintig: www.ttveenentwintig.nl. De tafeltennishal is elke maandag- en donderdagavond open, nieuwsgierig? Kom eens kijken!

Rabo clubkas
TTV Een en Twintig doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne, een jaarlijkse actie waarbij leden van de Rabobank op hun favoriete clubs kunnen stemmen. Jouw stem wordt omgezet in een geldbedrag, waarmee TTV Een en Twintig tafeltennis kan bieden aan iedereen! Steun TTV Een en Twintig, plus nog 4 andere clubs, door op de club te stemmen via www.clubkascampagne.nl!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>