Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2af9ad

Bedovo JC1 kampioen

  Sportnieuws

Beek en Donk - Voor Bedovo JC1 was het zaterdag 13 april eindelijk zover; de kampioenswedstrijd tegen Flamingo's in Gennep.

Vanuit Sporthal D'n Ekker vertrokken ze met 4 auto's naar Gennep. Daar aangekomen werden de spandoeken opgehangen en stroomde de tribune steeds voller met supporters voor Bedovo. De jongens en meiden begonnen wat gespannen aan hun warming-up, waarna de wedstrijd kon beginnen.

Ondanks de lichte zenuwen werd er goed gespeeld in de eerste set. Deze set werd gewonnen met 25-16. De jongens en meiden waren super blij, want dit betekende al dat ze kampioen waren. Ook de tweede set speelden ze goed en werd weer gewonnen met 25-13. De derde set ging iets moeizamer en kwamen de tegenstanders beter in hun spel. Deze set werd helaas net niet gewonnen met een stand van 23-25. Gelukkig herpakte het team zich goed en speelden ze een goede laatste set. Deze vierde set werd gewonnen met een mooie stand van 25-16.

De jongens en meiden waren erg blij en ook vanaf de tribune kregen ze een flink applaus! Met een medaille van snoep, en nog een zakje snoep van de voorzitster van Bedovo gingen ze weer richting Sporthal D'n Ekker. Daar aangekomen stonden alle ouders in de kantine klaar voor een warme huldiging. In de kantine werden nog lekkere frietjes gegeten en nog nagenoten van de mooie wedstrijd door de kampioenen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>