Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Lisa Lotte Weerts kampioen op NK G-Tennis

  Sportnieuws
Lisa Lotte Weerts  | Fotonummer: bd5286
Lisa Lotte Weerts (Foto: )

Beek en Donk - Lisa Lotte Weerts uit Beek en Donk heeft zondag 7 juli goede resultaten neergezet bij het NK G-tennis 2019 in Hilversum. Ze is hier eerste geworden in het enkelspel en tweede in het dubbelspel. Lisa Lotte speelt Level 3 United. Prachtige resultaten voor de jonge speelster van Tennisvereniging 't Slotje.

Op zaterdag 6 én zondag 7 juli is op de banen van het Tulip Tennis Center in Hilversum het NK G-Tennis 2019 georganiseerd. In dit weekend kwamen G-tennissers uit heel het land in actie om samen hun wedstrijden te spelen. De NK G-Tennis vinden om de twee jaar plaats en werden dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd op initiatief van de KNLTB.

Lisa Lotte is lid geworden van 't Slotje na de clinic voor G-Tennis die eerder dit jaar bij de tennisvereniging is gegeven. "Het waren niet de eerste lessen die ze daar kreeg, maar in de afgelopen maanden heeft ze van trainer Jorg Gussenhoven de nodige tips en trics gekregen en heeft ze geleerd hoe ze met een goede wedstrijdfocus een wedstrijd kan winnen", aldus haar trotse ouders.

Ook Tennisvereniging 't Slotje is natuurlijk trots op zo'n geweldig resultaat, van harte gefeliciteerd Lisa Lotte.        

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>