Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Jaarlijkse feestavond Biljartclub Kanaalzicht

  Sportnieuws

Beek en Donk – Biljartclub Kanaalzicht hield vrijdag 12 juli haar jaarlijkse feestavond met prijsuitreiking. Na opening en verwelkoming met o.a. een nieuw lid, Bert v.d. Vorst en echtgenote, stonden zij even stil bij afwezigheid van hun trouw lid Heimen die door ziekte verhinderd was.

Dan een dankwoord voor de dames Irma, Hannie en Dieni die door hun inzet de avond heeft doen slagen. Ook fotograaf Cor bedankt. Hierna volgde de prijsuitreiking.

De 3de plaats was voor Willy Vereijken, hij was wel winnaar bij het kipkluiven. Goede 2de was Jan van Neerven met het hoogste gemiddelde en hoogste serie. Jammer is dat Jan door omstandigheden hen gaat verlaten, Jan bedankt. Op de eerste plaats eindigde tot verassing van iedereen Harry van Gendt, die de laatste wedstrijden geweldig op dreef was. Naast een prachtige beker kreeg hij van zijn vriendin een prachtige biljartballon, Harry gefeliciteerd.

Na ook een bedankje aan de wedstrijdleider kon de avond verder feestelijk worden voortgezet met de nodige hapjes en drankjes. Er wordt bedankt voor de goede opkomst en men hoopt allen weer te zien op hun 5e jaar van bestaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>