Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0e4b32
Foto:
Sport

ATTC'77 in voorbereiding op competitie

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - De tafeltennissers van ATTC'77 uit Aarle-Rixtel zijn al weer een maand volop aan het trainen, want het nieuwe seizoen staat voor de deur. Naast trainingen voor de competitiespelers zijn er ook twee nieuwe trainingsgroepen opgestart.

Allereerst is er op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur training voor de jeugd onder leiding van Henk Buiting. ATTC'77 biedt jeugdleden de mogelijkheid om een half jaar lang gratis lid te worden en zo te ervaren of tafeltennis wat voor ze is. Inmiddels is de groep al aardig gevuld, maar er is nog plaats voor geïnteresseerden, dus kom gerust eens kijken. Daarnaast geeft Frederieke van de Poel op de donderdagavond van 19.30-20.30 uur training aan de recreanten en beginners bij de volwassenen. Ook in deze groep is nog plaats en iedereen is welkom.

De competitiespelers komen deze week weer in actie. Omdat enkele spelers in de hogere teams reserve wilden staan, is binnen de teams wat geschoven om toch de acht teams te kunnen behouden, wat gelukt is. Deze teams komen uit in de 2e, 3e, 2x 4e, 5e, 2x 6e en 7e klasse van de NTTB-competitie.

Ter voorbereiding op de competitie werd op 6 september in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat een uitwisseling georganiseerd met TTC Deurne en MTTV'72 uit Mierlo. Hierbij werden de deelnemers zo goed mogelijk op sterkte ingedeeld. William Vlamings uit het eerste team speelde samen met Rudi Spinner en Fons Sanders van MTTV in een team tegen de hoofdklasse spelers van Deurne. De heren uit Deurne waren over de gehele linie sterker en wonnen met 8-2.

Ook het 2e en 3e team van ATTC waren niet compleet en daarom werden Mark Rovers, Frederieke van de Poel, Albert Scheepers en Henk van der Bruggen samengevoegd om te spelen tegen twee spelers van Deurne en Jeroen Doensen uit ATTC-4. Deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Team 5 was verhinderd en de ATTC-ers uit team 6 t/m 8 werden ingedeeld bij twee 7e klasse spelers van MTTV zodat ook zij ieder vier wedstrijden konden spelen. De meeste partijen werden gewonnen door de 6e klassers. Dorette van den Elsen zorgde voor een leuke verrassing door Stephan Vergroesen in een spannende vijfsetter te verslaan. Na deze wedstrijden werden nog gelegenheidskoppels gevormd om te dubbelen en zat men gezellig bij elkaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>