Logo mooilaarbeek.nl
Clubkampioenen Stijn van Duppen en Mayke Luytelaar   | Fotonummer: 637ccb
Clubkampioenen Stijn van Duppen en Mayke Luytelaar (Foto: )
Sport

Golfclub D'n Heikant huldigt clubkampioenen

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - De laatste clubcompetitiewedstrijd van 2019 werd donderdag 12 september gespeeld bij Golfclub D'n Heikant. Het was de afrondende wedstrijd in een reeks van drieëntwintig. Er werd steeds gespeeld over 9 holes op de fraaie par 3-banen aan de Asdonkseweg in Aarle-Rixtel.

Bij de dames behaalde Mayke van Luytelaar overtuigend de 1e plaats. Sinds een aantal weken was haar voorsprong al veiliggesteld en niet meer te achterhalen. De wedstrijden bij de dames kenden in totaal 14 deelnemers.

Bij de heren was het spannend tot en met de laatste wedstrijd. De top drie wilde niet voor elkaar onderdoen. Uiteindelijk liet Stijn van Duppen zich kronen tot clubkampioen. Het deelnemersveld bij de mannen bestond uit 40 personen.

Gastheer en gastvrouw Jos en Rita Vogels overhandigden de gepoetste wisseltrofees en bloemen aan Mayke en Stijn. Uiteraard onder het genot van een drankje en een borrelhapje.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>