Logo mooilaarbeek.nl
Jordi Kivits won al zijn wedstrijden   | Fotonummer: 594f78
Jordi Kivits won al zijn wedstrijden (Foto: )
Sport

Tijd voor het jaarlijkse herfsttoernooi van TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - TTV Een en Twintig houdt donderdagavond 24 oktober het jaarlijkse Herfsttoernooi. Het toernooi start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. "Maar het toernooi kan uitlopen in verband met de 'derde helft'", aldus organisatoren Tim van Dalen en Bert Coolen.

Zoals andere jaren is het de bedoeling dat leden van TTV Een en Twintig een introducé meenemen. De introducé kan nog nooit getafeltennist hebben of heel goed zijn, maar dan bij een andere club. De enige verplichting is dat een lid van TTV Een en Twintig speelt met een niet-lid en samen vormen zij een team. Ken jij niemand van TTV Een en Twintig, maar wil je toch mee doen? Dat kan, zorg dat je in sportkleding aanwezig bent om 19.15 uur op donderdagavond 24 oktober.

Competitie
Donderdagavond 10 oktober speelde vier competitieteams thuis hun wedstrijden. Team 1 speelde tegen Never Despair 2. Jordi Kivits won al zijn enkelwedstrijden. Samen met Peter van den Eijnde won hij ook de dubbelpartij. Peter won zelf maar één enkelwedstrijd. Rowena de Haas wist geen wedstrijd te winnen. Eindstand 5 tegen 5.

Team 3 van TTV Een en Twintig nam het op tegen Taveres team 2. Guido Graat wist al zijn wedstrijden te winnen, Aum van Berlo won er twee en Ton Paardekooper won één wedstrijd. Ook de dubbel wisten Guido en Ton te winnen. Het werd 7 tegen 3 voor team 3.

Het vijfde team van TTV Een en Twintig speelde tegen Unicum 8. Dat werd een lastige opgave. Bert Coolen en Roel Beekmans wonnen geen wedstrijd. Eva Verrijt wist één wedstrijd te winnen, dat zorgde voor een eindstand van 1 tegen 9.

Het laatste team wat thuis speelde donderdagavond was team 6. Christi Eekels, Anne de Wit en Tarek Abusdadao speelde tegen ATTV 71 3. Christi en Tarek wisten beide al hun wedstrijden te winnen. Anne won helaas geen wedstrijd. Christi en Anne wisten samen de dubbel te winnen. Het werd 7 tegen 3.

Fifty+ViTT een groot succes
Het toegankelijke programma zorgt voor veel interesse. Donderdagavond sloten weer twee nieuwe deelnemers aan. En meteen enthousiast. Het programma is de manier om fit te blijven na je vijftigste op de leukste manier mogelijk: tafeltennis!

Voor overige uitslagen kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>