Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ef60a6
Foto: Rianne van Eerd
Sport

Duvelscross bij Runnersclub Lieshout

  Sportnieuws

Lieshout - Runnersclub Lieshout houdt zondag 3 november de Duvelscross. Het lopen in de natuur is weer volop in de belangstelling bij de lopers. Het Eindhovens Dagblad besteedde er vorige week nog een artikel van een hele pagina aan. Runnersclub Lieshout hoopt dan ook weer vele lopers naar de Duvelsberg te trekken.

De Duvelscross kende vorig jaar verrassende winnaars, zo zegevierde Malissa Bevers uit Elsendorp bij de dames en Robin Spijkerboer uit Best bij de heren. Bij de dames is Anne Smeets zeker niet kansloos voor een podiumplaats. Bij de heren wordt dat iets moeilijker in een sterk deelnemersveld. Verder zullen veel leden van Runnersclub Lieshout aan de start verschijnen voor 1,2,3 of 4 ronden van 2 kilometer. De Duvelscross is uitermate geschikt voor iedere trimmer en wedstrijdloper. De locatie wordt door middel van borden aangegeven en er is voldoende parkeergelegenheid. Soep, koffie en thee zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Inschrijven is mogelijk vanaf 10.00 uur voor de afstanden 2, 4, 6, of 8 km. bij de Duvelsberg aan 't Hof in Lieshout. De start is om 11.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00. Er zijn prijzen voor de eerste 3 aankomende dames en heren op de 8 km. Alle deelnemers ontvangen een consumptiebon. Een tent voor het omkleden is aanwezig.

Voor meer informatie: www.runnersclublieshout.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>