Bedo E-jeugd verliest van De Sprint

Beek en Donk - De E-jeugd van HV Bedo trad zondag aan tegen de E-jeugd van De Sprint uit Deurne. De thuiswedstrijd werd gespeeld in de Klumper in Lieshout omdat de sporthal in Beek en Donk bezet was. Dit zou de jeugd er echter niet van weerhouden om weer voor de overwinning te gaan.

Het eerste kwartier van de wedstrijd kwam Bedo op achterstand. Ze moesten een beetje wennen aan het spel van De Sprint maar langzaam kwamen ze dichter bij. Door een aantal keren goed over te spelen maakte Bedo een paar mooie doelpunten. Het ging goed in de tweede helft en de stand werd 7-7 door goed verdedigen en afronden. Helaas had De Sprint veel geluk toen een bal via de rug van de keeper van Bedo alsnog in de goal viel: 7-8. Bedo had nog 2 minuten te gaan maar leed balverlies en kreeg nog een doelpunt tegen. Dit was niet meer in te halen en de wedstrijd werd met 7-9 in het voordeel van De Sprint beslist.

Wil je handballen bij HV Bedo?
Ben jij tien jaar en zou je graag een keer het handbalspel willen uitproberen? De E-jeugd van HV Bedo zoekt versterking. Kom gerust eens langs op een trainingsavond om te kijken of om mee te doen. Je mag enkele keren gratis meetrainen om uit te proberen of handbal iets voor je is. Ze trainen iedere woensdag om 17.30 uur in Sporthal D'n Ekker in Beek en Donk. In het weekend is er vaak een wedstrijd.