Logo mooilaarbeek.nl
Bart Boetzkes in actie namens ATTC'77   | Fotonummer: 64dfe7
Bart Boetzkes in actie namens ATTC'77 (Foto: )
Sport

ATTC'77 in gevarenzone

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Na enkele vrije weekenden en andere bezigheden, zoals de vrijwilligersdag en de feestavond bij tafeltennisvereniging ATTC'77, zijn de competitiespelers alweer bij speelronde 7 aanbeland. Bij het vaandelteam is nagenoeg duidelijk dat Valkenswaard 1 kampioen gaat worden, maar de strijd tegen degradatie is nog niet beslecht.

Hierbij bevinden William Vlamings, Johan Voorhout en Jos Beniers zich in de gevarenzone samen met Stiphout-3 en Tios'51-3. Een goed resultaat tegen hekkensluiter OTTC-2 uit Oss was dus zeer welkom.

In eigen huis ging het de heren uit Aarle-Rixtel goed af. William, Jos en Johan wonnen ieder twee potjes en samen met de winst in de dubbel bracht dat de eindstand op 7-3. Met 36 punten uit 7 wedstrijden staan ze voorlopig derde in de tweede klasse.

Bij het tweede team is er sprake van een soortgelijke situatie in de derde klasse. De Meppers-1 uit Heeze zijn al bijna kampioen en Budilia-3 lijkt degradatie niet meer te kunnen ontlopen. Inzet van de andere vier teams is het ontlopen van de vijfde plek omdat die, weliswaar via een extra wedstrijd, alsnog tot degradatie kan leiden. Bart Boetzkes, Mark Rovers en Frederieke van de Poel speelden tegen één van de drie directe concurrenten, Veldhoven 5. Bart was in goede doen en won alles. Mark en Frederieke scoorden beiden eenmaal en wonnen samen de dubbel. Met de behaalde 6-4 overwinning staan ze met nog drie wedstrijden te gaan veilig vierde.

Het vierde team deed deze week goede zaken in de vierde klasse waar ze zo graag in willen blijven en eigenlijk ook thuis horen. Vincent Braak, Jeroen Doensen en Jeroen van der Heijden speelden tegen de Meppers-3 uit Heeze, die genoodzaakt waren om met slechts twee spelers aan te treden. Jeroen van der Heijden won twee wedstrijden, Vincent en Jeroen Doensen ieder één en ook de dubbel was voor ATTC. Dat samen met de drie cadeau gekregen punten resulteerde in een 8-2 overwinning. Hiermee is een gat van vijf punten geslagen naar de nummers 4 t/m 6 en handhaving lijkt binnen handbereik te liggen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>