Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Runnersclub actief bij Zevenheuvelenloop

  Sportnieuws
Coen Sanders in actie namens Runnersclub Lieshout (archieffoto)  | Fotonummer: 8fbb97
Coen Sanders in actie namens Runnersclub Lieshout (archieffoto) (Foto: )

Lieshout - De Zevenheuvelenloop in Nijmegen is een van de bekendste en grootste hardloopwedstrijd van Nederland. Op zaterdagavond is er al de Zevenheuvelennacht met een wedstrijd voor de jeugd en een wedstrijd over 7 kilometer. Op zondag de wedstrijd over 15 kilometer met daarin natuurlijk de Zevenheuvelenweg en een ongelooflijk wereldrecord bij de dames.

Op Zaterdagavond liep Heidy Meeuws de Zevenheuvelennacht, 7 kilometer in 45:15. De bedoeling was om op zondag ook te starten voor de 15 kilometer maar vanwege lichte pijntjes in haat kuit zag ze daarvan af. Bij de wedstrijd op zondag was Coen Sanders de snelste RCL-er in 1:06:19. Rudy van Kempen is weer goed in vorm en finishte in een knappe tijd van 1:08:09. Ad Breukers zien we weinig op de trainingen, maar liep toch een goede wedstrijd en behaalde de eindstreep in 1:21:23.

Marjan van den Tillaar is weer helemaal terug en behaalde een mooie 4e plaats bij de Witvencross in Veldhoven in 41:45. Paul Cooijmans behaalde voor de derde achtereenvolgende keer een 2e plaats in de Rooise crossloop. Paul legde de 4.8 kilometer af in 20:17.                                                                                        

24 november staat de 't is voor niksloop in Geldrop op het programma. Een natuurloop van 6 kilometer tot zelfs een hele marathon over de Strabrechtse heide. Je kunt deze afstanden ook wandelen. Inschrijven is niet meer mogelijk, deze wedstrijd is al maanden volgeboekt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>